June 20, 2019 - ، ساعت 10:01

اخبار مراكز و واحدها ( )

شروع آغاز به کار ساخت فاز 2 دانشگاه پیام نور واحد بندر خمیر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد بندرخمیر، ولی اله رضایی مسئول امور جاری این دانشگاه با اعلام این خبر افزود این فاز شامل 3 طبقه ، 16 کلاس و مهمانسرا می باشد و علاوه بر توسعه فضای آموزشی، تجهیز کارگاههای مرتبط با رشته های جدید پیش بینی شده است.
شرکت مسئولین و دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور مرکز بندر لنگه در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور مركز بندرلنگه مسولین و دانشجویان بسیجی مرکز در رژه نیروهای مسلح که با حضور گسترده نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج شهرستان برگزار شده بود شرکت نموده و با آرمان شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند.
در این مراسم بروشورهایی که روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بندرلنگه بمناسبت هفته دفاع مقدس تهیه نموده بود در بین شرکت کنندگان توزیع شد.
خاطر نشان  مي شود دانشگاه پيام نور مرکز بندرلنگه يكي از دستگاههاي فعال در راهپيماييها و مراسمات ملي و مذهبي شهرستان مي باشد.

برگزاری نمایشگاه عکس بمناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه پيام نور مركز بندرلنگه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور مركز بندرلنگه ، بسیج دانشجویی مرکز نمایشگاه عکس بمناسبت هفته دفاع مقدس بمدت یک هفته در ساختمان دانشگاه برگزار نموده است.
مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه، هدف از برپایی آن را آشنایی دانشجویان با دوران جنگ،شهدا، رزمندگان و ایثارگریهای دفاع مقدس عنوان نمود .
در این نمایشگاه عکس هایی از یادواره های دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد تا با ایجاد فضای نمایشگاهی در دانشگاه، فرهنگ ایثار و شهادت زنده شود.

تشكيل ستاد  استقبال از دانشجويان جديدالورود سال 90 در دانشگاه پيام نور مركز بندرلنگه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور مركز بندرلنگه کمیته ستاد استقبال از دانشجويان جديد الورود با حضوراعضاء شوراي فرهنگي و دانشجويي در دانشگاه پيام نور مركز بندر لنگه برگزار شد.
در اين جلسه مهندس نقی زاده، مسئول امور جاري مركز بر اجراي خوب برنامه ها و راهنمایی دانشجويان ورودی جدید تاکید نمودند .
در ادامه مسئول امور فرهنگي اعلام کرد که در تاریخ 16 مهر جشن استقبال از دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه برگزار می شود و بسته هاي فرهنگي بمناسبت آغاز سال تحصیلی جدید تهیه شده است.
خاطرنشان می شود روابط عمومی مرکز از ارسال دفترچه های راهنمای پذیرش غیرحضوری دانشجویان ورودی جدید و اطلاعیه های مربوطه ، به کلیه کافی نت های سطح شهر جهت ثبت نام راحت دانشجویان خبر داد.

تشکیل ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود درمرکز میناب
جلسه ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نورمرکز میناب، با حضور رئیس این مرکز برگزار شد مهندس مهدی مصلحی رئیس مرکز میناب در این جلسه بر لزوم برنامه ریزی مناسب، جهت استقبال و راهنمایی دانشجویان جدیدالورود تاکید کرد . همچنین مقرر گردید به منظور آشناشدن هرچه بهتردانشجویان جدیدالورودبا دانشگاه، نمایشگاهی از فعالیتهای دانشگاه و تشکلات دانشجویی در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دایرگردد.

دانش آموخته شدن 231 نفر از دانشجویان مرکز میناب در سال تحصیلی 90-89
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میناب، در سال تحصیلی 90-89 تعداد 231 نفر از دانشجویان این مرکز در مقطع کارشناسی و در رشته های الهیات ، روانشناسی، علوم تربیتی ، مدیریت بازرگانی ، مهندسی مدیریت و آبادانی روستاها ، جغرافیا ، اقتصاد نظری ، فیزیک و مهندسی اقتصاد کشاورزی دانش آموخته شده اند. مهندس مصلحی،رئیس این مرکز گفت: در سالهای اخیر ، دانش آموختگان این مرکز نقش بسزایی در تامین نیروی انسانی متخصص موردنیاز شهرستان میناب را برعهده داشته وتعداد زیادی ازآنها جذب بازار کارشده اند.
غبار روبی گلزار شهداء توسط دانشجویان دانشگاه پیام نورمرکز میناب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میناب، به مناسبت هفته دفاع مقدس و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نورمرکز میناب، مراسم غبار روبی گلزار شهداء شهرستان میناب برگزارشد. در این مراسم پس از برگزاری  دعای زیارت عاشورا ، مسئولین ودانشجویان بسیجی مرکز میناب، مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس این شهرستان را غیارروبی و عطرافشانی کردند.

قبولی بیش از 20نفر از دانش آموختگان دانشگاه پیام نورمرکزمیناب در مقطع کارشناسی ارشد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میناب،مهندس مصلحی رئیس این دانشگاه طی سخنانی گفت: در کنکور سراسری تحصیلات تکمیلی سال 90، بیش از 20نفر از دانشجویان این مرکز که درسال جاری دانش آموخته شده بودند در مقطع کارشناسی ارشد  پذیرفته شده اند. مصلحی این امر را دلیل بر بالا بودن کیفیت آموزشی در دانشگاه پیام نور دانسته و اعلام کرد با وجود این امر مراکز آموزش عالی شهرستان میناب در سالهای آتی مشکلی در خصوص کمبود اساتید جهت تدریس در این مراکزنخواهد داشت.

افزایش رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نورمرکز میناب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز میناب امسال با اضافه شدن رشته های زیست شناسی گیاهی ومهندسی کشاورزی باگرایش ترویج وآموزش کشاورزی ، تعداد رشته های تحصیلی این مرکز در مقطع کارشناسی به 21 رشته افزایش یافت. مهندس مصلحی رئیس این مرکز گفت: امیدواریم با راه اندازی فاز 2 ساختمان دانشگاه در آینده ای نزدیک ، زمینه و امکانات لازم جهت افزایش بیشتر رشته ها ی تحصیلی در سال آینده فراهم گردد.