November 23, 2017 - ، ساعت 20:09

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس ( )

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس، مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود با حضور رئیس استان، مرکز، معاونین و نماینده نهاد مقام معظم رهبری با حضور پرشور دانشجویان در دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس برگزار گردید.

در این مراسم دکتر مصدقی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری ماه محرم و خوشامدگویی به دانشجویان جدیدالورود هدف از برگزاری این جلسه را آشنایی و معارفه دانشجویان جدیدالورود با مسئولین دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه پیام نور با بیش از 25 سال فعالیت علمی و پژوهشی امروزه به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی کشور پذیرای دانشجویان در رشته های مختلف تحصیلی می باشد و مدرک پیام نور از لحاظ ارزش تحصیلی با دیگر دانشگاه های دولتی یکسان است. رئیس مرکز بندرعباس در پایان، دانشجویان را تشویق به شرکت در زمینه های علمی، فرهنگی،ورزشی و انجمنهای علمی نمودند.

در ادامه دکتر قائدی رئیس دانشگاه پیام نور استان هرمزگان نیز بر حضور مؤثر دانشجویان در انجمن ها و تشکل های دانشجویی تأکید کردند و افزودند:شما عزیزان با توجه به انتخاب صحیح تان در دانشگاه پیام نور، قطعاً در مقاطع بالاتر امکان پذیرفته شدن در بهترین دانشگاه ها را خواهید داشت .وی در ادامه گفت:حضور دانشجویان در کرسی های آزاد اندیشی نقش بسزایی در بینش و نگرش آنان دارد. ایشان خاطر نشان کرد: دانشجویان به عنوان قشر فرهنگی و نخبه جامعه باید مطالبه گر بوده و جستجوگری را پیشه کنند.

در ادامه حجة الاسلام و المسلمین حاج آقا تقوی نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان هرمزگان ضمن محکومیت سخنان ترامپ رئیس جمهور آمریکا، دانشجویان را به مهارت،تحقیق، پژوهش و علم روز فراخواندند و افزودند: شما دانشجویان عزیز سرمایه های اصلی این مملکت هستید..

دکتر عبدالکریم قائدی