December 15, 2018 - ، ساعت 11:28

برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی شهرسازی در دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس ( )

برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی شهرسازی در دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس، مراسم بزرگداشت روز جهانی شهرسازی با حضور جناب آقای دکتر عبدالکریم قائدی، جناب آقای مهندس مرتضی هاشمی، جناب آقای مهندس ابراهیم رستم گورانی معاون شهرسازی بندرعباس،جناب آقای جواد محمودی شهردار بندر خمیر،جناب آقای سجاد کرمشاه پور شهردار سرگز احمدی،جناب آقای محمود آشفته شهردار جاسک و جناب آقای سلیمانی سردفتر بخش معماری و شهرسازی راه و شهرسازی بندرعباس، به میزبانی "انجمن علمی شهرسازی دانشگاه پیام نور بندرعباس"برگزار گردید.

در بخش اول این مراسم فیلم مستندی مرتبط با رشته ی شهرسازی با موضوع حمل و نقل عمومی آینده ی شهر برای حضار به نمایش گذاشته شد.

در بخش دوم این بزرگداشت شاهد سخنرانی جناب آقای دکتر قائدی با موضوع معرفی شهر و جزئیات و ویژگی های آن بودیم:

"کاری که معمار ها و شهرساز ها انجام میدهند بسیار به یکدیگر نزدیک است چون ما به گونه ای عالم را میبینیم و شما به گونه ای دیگر،.البته دیدگاه ها به یکدیگر نزدیک است.اصولا هرکسی که میخواهد کار علمی خوبی انجام بدهد باید خوب ببیند و مشاهده داشته باشد. علت عقب ماندگی و منشا عقب ماندگی ما این است که عادت به نظر و عادت به فکر کردن را از دست داده ایم این فکر کردن مربوط به مدیریت میباشد.

حال چه کنیم که فکر کنیم؟چطور فکر کنیم؟؟

یک انسان، یک کودک در خیابان، یک درخت، یک ساختمان یا یک میدان؛ گاهی بعضی پدیده ها نگاه ما را به خود خیره میکند. اما اینکه ما به عنوان شهرساز چگونه ببینیم، یک سوال اساسی است. دانشمندانی که در حوزه ی شهرسازی مشغول به فعالیت هستند میگویند:"ما اگر داریم مکانی را مشاهده میکنیم به عنوان شهرساز یا حتی به عنوان یک مهندس،باید نظام مند ببینیم" و همه ی ما باید اصول مشاهده ی نظام مند را فرا بگیریم."

بخش سوم با صحبت های دانشجویان رشته ی شهرسازی آغاز گردید.

مصطفی ذاکری ضمن تاکید بر اهمیت رشته ی شهرسازی از مسئولین و اساتید خواست تا از دانشجویان این رشته در زمینه شهرسازی استفاده و از آنان حمایت کنند.

همچنین محمد امین رخشان دبیر انجمن شهرسازی از افرادی که در برپایی این بزرگداشت سهیم بودند تشکر و قدردانی کرد و تاکید ایشان در برپایی هرچه بیشتر اینگونه بزرگداشت ها و همایش ها بود.

در بخش چهارم بزرگداشت جناب آقای مهندس گورانی به سخنرانی کوتاهی پرداختند:

"ما آرشیو کاملی از کتابهای مرجع و کتابهای مرتبط در حوزه شهرسازی را در اختیار  داریم.طرح های مختلفی در حوزه ی طرح های جامع،طرح های تفصیلی،و طرح های موضوعی و موضعی وجود دارد.همچنین در بحث شهرداری ها،ما در حوزه ی معماری گروهی داریم که در سایر شهرهای استان در حوزه ی طراحی شهری بازدید هایی انجام می دهند که بعضأ طرح هایی ارائه میشود که مورد وصول قرار میگیرد و شهرداران همین طرح هارا اجرا میکنند.

ما برای اینکه بتوانیم در این زمینه شاهد شکوفایی و پیشرفت بیشتری باشیم،از پایان نامه هایی که در حوزه شهرسازی و حوزه ی مسائل و مشکلات شهری باشد،هم از دانشگاه(بخش پژوهشی) و هم دانشجو در حوزه ی پروپزال وطرح حمایت خواهیم کرد...

و در پایان این مراسم از دانشجویان فارغ التحصیل رشته شهرسازی تقدیر به عمل آمد.